Sorry no picture of Whiskypostej / Whisky postej at present time.


Whiskypostej fra Hamlets bog om spiselige gaver af Arvid Honoré.
Side 30-31



Whiskypostej

200 g kalvelever
200 g kalveklump
2 cl whisky
2 cl vand
1 fed hvidløg
1 tsk timian
1 tsk esdragon
1 tsk hele, sorte peberkorn
400 g hakket kalv og flæsk
1 æg
1 spsk mel
1 spsk rasp
1/2 tsk muskat
6 sorte oliven
100 g røget flæsk
Skær kalvelever og kalveklump i strimler og mariner dem i en lage af whisky, vand, knust hvidløg, hakket løg, timian, esdragon og hele, sorte peberkorn i mindst 12-15 timer.
Rør en fars af hakket kød, æg, mel, rasp, muskat og smag til med salt og peber.
Si lidt af marinaden i farsen, så den får en lind konsistens.
Fyld halvdelen af farsen i en smurt postejform, fordel de marinerede strimler af kalvelever og kalveklump samt hakkede oliven henover, fyld formen op med resten af farsen og dæk den med strimler af spæk.
Giv det hele et let tryk, så det sætter sig i formen.
Bag postejen i vandbad i en 150c varm ovn i 1 1/2 - 2 timer.

Bon apetit !


LINKS..........to official Whiskypostej / Whisky postej or related web pages.
URL : None at present time.


Home
WhiskyLinks
WhiskyShops
WhiskyIndex
WhiskyStills
WhiskyBooks
About Whisky
News
Jokes
Test
ContactForm

AWA - Alternative Whisky Academy is a private, none-commercial, no-profit, none-selling whisky society.

Site made by
www.awa.dk (Alternative Whisky Academy)