Sorry no picture of Kaffe- og whiskyfromage at present time.


Kaffe- og whiskyfromage fra et eller andet dameblad.



Kaffe- og whiskyfromage
(Fundet af konen i et eller andet dameblad - IKKE testet så i får ingen garantier.)

Tilberedningstid :
Ca. 40 min. +
bagning +
2-3 timers afkøling

Ialt 3-4 timer før brug.

Kan tilberedes i tod tid.
(4-6 Personer)

10 digestive kiks
80-100 gram smør
4 blad husblas
2 past. æg
¾ dl sukker
1 dl stærk kaffe
½ dl whisky
1 ½ dl piskefløde
kaffepulver eller høvlet chokolade.
1.: Sæt ovnen på 175 grader. Knus kiksene, evt. i en blender. Smelt smørret og bland det med de knuste kiks. Tryk blandingen ud i bunden og op ad kanterne af en tærteform, ca. 23 cm i diameter. Bag bunden i ovnen i 5-7 min. Lad den derefter afkøle.

2.: Læg husblasen i blød i kold vand. Del æggene. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Kram busblasen fri for vand og lad den smelte i lidt af kaffen. Tilsæt resten af kaffen og whiskyen. Bland det i æggemassen under omrøring.

3.: Pisk fløden og rør den i. Pisk hviderne stive og vend dem i blandingen. Hæld massen i tærteformen. Lad den stå koldt i mindst 2-3 timer inden servering. Strø lidt kaffepulver eller høvlet chokolade over.


LINKS..........to official Kaffe- og whiskyfromage or related web pages.
URL : None at present time.


Home
WhiskyLinks
WhiskyShops
WhiskyIndex
WhiskyStills
WhiskyBooks
About Whisky
News
Jokes
Test
ContactForm

AWA - Alternative Whisky Academy is a private, none-commercial, no-profit, none-selling whisky society.

Site made by
www.awa.dk (Alternative Whisky Academy)